English Version   

SC AVI PISCINE SRL       
Tel:+40.372.731.752; E-Mail: avipiscine@avi.ro

SC AVI SRL CRAIOVA       
Tel:+40.372.731.751; E-Mail: avi@avi.ro

 

Despre AVI SRL Craiova

AVI SRL Craiova este specialistul si partenerul dumneavoastra in proiectarea, dezvoltarea si realizarea pieselor din rasini armate cu fibra de sticla. Firma AVI s-a nascut din entuziasmul pentru versatilitatea si potentialul aproape nelimitat al compozitelor.

Un plus de siguranta in realizarea unor produse calitative il constituie acreditarea ISO 9001:2008 si 14001:2004 a firmei de catre organismul de certificare DQS. Aceste acreditari garanteaza urmarirea unui standard strict al calitatii pornind de la conceperea proiectului, continuand cu intregul proces de fabricatie si sfarsind cu livrarea conforma a produsului catre client.

Avand o experiena de mai mult de 15 ani in domeniul materialelor compozite, AVI si-a creat o reputatie solida bazata pe reactivitatea la solicitarile clientului, oferirea unor solutii tehnice de design avansate si economice, punerea in practica a ideilor clientului si productia calitativa in serie tinand cont in acelasi timp de constrangerile termenelor de livrare. Canalizarea intregii energii spre imbunatatirea continua a calitatii produselor si proceselor de fabricatie a avut drept consecinta fireasca dezvoltarea gamei de produse si largirea capacitatilor de productie, ajungand in prezent la doua hale ce insumeaza 4.800 m2 pe o suprafata de 20.000 m2.SEDIU AVI SEDIU AVIPISCINE HALA AVI HALA AVIPISCINE
Sediu AVI - exterior Sediu AVI PISCINE - exterior Sediu AVI - interior Sediu AVI PISCINE - interior


Cum se lucreaza la AVIPISCINE SRL?

Dorind sa pastreze standardele stricte de calitate si de mediu si utilizand instalatii de inalta tehnologie, productia de piscine SKYMIRROR se bazeaza in principal pe materii prime provenind din Comunitatea Europeana de la producatori de renume precum Cray Valley, Ashland, Bufa, Nidaplast.

Piscinele SKYMIRROR sunt realizate monobloc din rasini armate cu fibra de sticla, sub control de calitate, dupa cele mai moderne tehnologii. Fiecare model din liniile Marina, Golf, Laguna si Delta sunt produse dupa un sistem unic de fabricatie - structura sandwich de fagure, care asigura nu doar o stabilitate structurala deosebita si o izolatie termica eficienta, cat si impiedica aparitia fenomenului de osmoza.

Ce va poate oferi AVIPISCINE SRL?

Piscinele SKYMIRROR cu liniile sale Marina, Golf, Laguna si Delta si ofera o varietate de dimensiuni si culori pentru a satisface dorintele clientilor nostri. Avand o adancime atat variabila cat si constanta, gama Marina pastreaza farmecul liniilor clasice. Piscinele din gama Laguna au o adancime constanta, iar forma lor duce cu gandul la malul marii.

Ce va poate oferi AVI SRL?

Alaturi de productia de piscine, si nu mai putin importanta, este productia unei game largi si variate de produse industriale destinate celar mai variate domenii: industria constructoare de tramvaie, trenuri, metrouri, automobile si industria nautica, dar si altor domenii de uz general, aici regasind produse precum: obiecte sanitare, cutii postale, obiecte de arta.

Prin utilizarea unor tehnologii de ultima ora, dar si mai ales prin calitatea de exceptie a produselor executate, AVI SRL s-a impus pe piata de profil, marturie fiind clientii sai intre care se numara firme prestigioase precum Bombardier, Alstom.

Colaborarea cu AVIPISCINE SRL

In sezonul 2007 SC AVIPISCINE SRL a vandut piscinele sale SKYMIRROR in Europa prin intermediul unor importatori. Importatorul poate fi o societate puternica financiar si cu experienta in vanzarea de coci poliester. Acesta se va angaja sa vanda un numar de piscine corespunzator zonei pe care o deserveste. SC AVIPISCINE SRL asigura la randul sau un stoc de piscine la locatia importatorului, stoc pe care il alimenteaza periodic.
Detinem 5 camioane cu remorci special concepute pentru transportul de piscine. Pentru viitor dorim sa implementam transport maritim sau fluvial ca mijloc de transport rapid pentru importatori.
Astfel, importatorii nostri vor avea sansa de a detine un numar mai mare de piscine si, implicit, de a-si creste afacerea.

© 2008 AVI SRL

English Version   

AVI SRL Romania

AVI SRL   ::    Piscine Avi   ::    Produse industriale Avi   ::    Tehnologie si Materiale   ::    Servicii Avi   ::    Contact    ::    Comanda