English Version   

SC AVI PISCINE SRL       
Tel:+40.372.731.752; E-Mail: avipiscine@avi.ro

SC AVI SRL CRAIOVA       
Tel:+40.372.731.751; E-Mail: avi@avi.ro

 

Excavarea pamantului

Lucrarile pentru excavare trebuie facute cu utilajele cel mai bine adaptate accesului, facilitarii lucrului, naturii solului si eventualelor probleme de indreptare si transport a pamantului.

Excavarea este, deci, o operatie foarte importanta, in general incredintata unui specialist dotat cu utilajele potrivite. Acesta din urma trebuie sa lucreze in mod precis, respectand schita indicata. Dupa terminarea excavarii, groapa si partile piramidale trebuie sa fie curatate si eliberate de bulgarii de pamant instabili de pe marginea gropii. Daca se constata o adancitura mai profunda decat baza, in nici un caz nu este compensata cu pamant mutat, chiar daca este compactat mecanic. Aceste corectari trebuie facute prin folosirea de material inert tip: morena, pietris a carui granulatie variaza in functie de inaltimea ce trebuie atinsa (fig. 5). Pentru a evita toate corecturile manuale importante, verificati dimensiunile sapaturii in prezenta excavatoristului. Nu uitati sa sapati canalul ce permite trecerea conductelor catre stabilimentul tehnic. Pentru montarea piscinei aveti nevoie de pietris sort Ø 7-16 mm.

Excavarea pamantului
Fig.5

© 2008 AVI SRL

English Version   

AVI SRL Romania

AVI SRL   ::    Piscine Avi   ::    Produse industriale Avi   ::    Tehnologie si Materiale   ::    Servicii Avi   ::    Contact    ::    Comanda