English Version   

SC AVI PISCINE SRL       
Tel:+40.372.731.752; E-Mail: avipiscine@avi.ro

SC AVI SRL CRAIOVA       
Tel:+40.372.731.751; E-Mail: avi@avi.ro

 

Pregatirea suprafetei de asezare a piscinei

Dupa terminarea lucrarilor de excavare, se trece la greblarea fundului gropii si partilor piramidale cu scopul de a obtine un sol precis, lipsit de pamant mutat sau mobil.
IMPORTANT:
Pentru pregatirea suprafetei de asezare, este necesar sa se traseze axa gropii. Se vor folosi rigle de o lungime bine determinata, si se vor respecta cu exactitate dimensiunile si inclinarile din schita de excavatie pusa la dispozitie de catre producator.

Pozitionare orizontala a riglelor pe fund

Dupa ce s-a trasat axa gropii, se pun simetric fata de aceasta axa cele doua rigle respectand distantele dintre nivelul partii mai joase si nivelul partii mai inalte a piscinei (fig. 8 si 9).

Pozitionarea riglelor pe suprafata de baza a gropii

Pozitionarea riglelor pe suprafata de baza a gropii
Fig.8

Pozitionarea riglelor pe suprafata de baza a gropii
Fig.9

Pozitionarea verticala a riglelor pe baza gropii

Riglele se pozitioneaza corect pe baza gropii, se ajusteaza, nivelul lor referindu-se la planul final determinat in momentul instalarii.

Blocati extremitatile si mijlocul lor cu o mica cantitate de pietris pana la nivelul dat, evitand astfel orice flexiune (fig. 10). Cu scopul de a evita eventual lovitura cauzata de o piatra, asigurati-va ca exista o inaltime minima de 5 cm intre sol si partea superioara a riglelor. Dupa un ultim control, imprastiati de-a lungul intregii lungimi a riglelor un pietris sfaramat cu o granulatie minima de 7/16.

Pozitionarea verticala a riglelor pe baza gropii
Fig.10

Cu ajutorul unei a treia rigle de aluminiu, sprijiniti de cele doua rigle precedente, si incepand de sus, nivelati pietrisul pe toata lungimea gropii (fig. 11). Stratul obtinut trebuie sa fie compact, regulat si fara protuberante sau goluri.


Fig.11

O GROAPA REALIZATA CORECT ASIGURA O PUNERE LA NIVEL RAPIDA SI SIGURA

© 2008 AVI SRL

English Version   

AVI SRL Romania

AVI SRL   ::    Piscine Avi   ::    Produse industriale Avi   ::    Tehnologie si Materiale   ::    Servicii Avi   ::    Contact    ::    Comanda